Razvijamo se na četiri područja

 

Dugogodišnjim radom u sektoru poljoprivrede stabilno se razvijamo na četiri područja. U prodaji poljoprivredne mehanizacije zastupamo nekoliko svjetski poznatih brandova. Širokim asortimanom proizvoda, brzo i efikasno isporučujemo rezervne dijelove i dodatnu opremu u poljoprivredi. Tržište Republike Hrvatske kvalitetno pokrivamo kroz dvije Internet trgovine www.agroparts.hr i www.agrotoys.euNaše dvije poljoprivredne ljekarne uvijek stoje na raspolaganju poljoprivrednim proizvođačima stručnim savjetima i velikim izborom sjemenske robe, zaštitnih sredstava, mineralnih gnojiva i stočnom hranom.

Vujanović Klas d.o.o. Agrotoys.eu | Agroparts.hr

 • Posjetite nas na najvećem međunarodnom jesenskom sajmu u Bjelovaru
  by klas on 5 rujna, 2017 at 7:57 am

  Ove godine je 25. po redu jesenski međunarodni sajam u Bjelovaru – Gudovac u vremenu 08-10.09.2017.g. Uz proljetni Bjelovarski sajam ovo je najveća sajamska manifestacija ovoga tipa, u Republici Hrvatskoj i u široj regiji, međunarodni je gospodarsko-obrtnički i stočarski događaj na kojem izlagači mogu predstaviti… Objava Posjetite nas na najvećem međunarodnom jesenskom sajmu u Bjelovaru pojavila se prvi puta na Vujanović Klas d.o.o..

 • Lehner strojevi
  by klas on 10 travnja, 2017 at 10:44 am

    Rasipači za sijanje trave i međukultura kao gorušice, korjenastog povrća, repe, uljane repice i djeteline. Zelena površina je posebno važan izvor krme. Kroz košenja trave kao silaže, prirodno je zasijavanje travom prekinuto i rijetko ponovo proklijava. Za vrijeme obrade tla može se dosijati  međukulture… Objava Lehner strojevi pojavila se prvi puta na Vujanović Klas d.o.o..

 • EuM strojevi
  by klas on 10 travnja, 2017 at 10:40 am

      Višenamjenski Sternkrackeri, frontalno – vučni sistem oruđa za obradu tla u ratarskoj, voćarskoj i vinogradarskoj proizvodnji. Obradom bez okretanja plugom, zemlja se miješa, drobi i rahli, a to se događa zbog malog razmaka ježastih valjaka i velikog broja okretaja valjaka, kao i dubinskog… Objava EuM strojevi pojavila se prvi puta na Vujanović Klas d.o.o..

 • Vujanović Klas na 20. proljetnom međunarodnom Bjelovarskom sajmu
  by klas on 5 siječnja, 2017 at 11:10 am

  Tvrtka Vujanović-Klas d.o.o. već tradicionalno izlaže svoj asortiman na proljetnom međunarodnom Bjelovarskom sajmu. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam najveća je sajamska priredba Bjelovarskog sajma, koja će se održati od 31.03. do 02.04.2017, ali i najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji. To je međunarodni, stočarski, gospodarski i… Objava Vujanović Klas na 20. proljetnom međunarodnom Bjelovarskom sajmu pojavila se prvi puta na Vujanović Klas d.o.o..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime