Tijekom zadnjeg vikenda kolovoza – od 28. do30. i u vremenu od 9 do 17 sati, ponudu ćepredstaviti brojni brendovi poljomehanizacije, alii distributeri gnojiva i zaštitnih sredstava. Posjetitelji će imati priliku uživo vidjeti najsuvremenije strojeve i opremu, doduše u nešto skromnijem obujmu no prethodnih godina.

Za razliku od prijašnjih izdanja, s ciljem smanjenja rizika, neće biti utrke traktora niti prezentacija strojeva u radu. No, organizatori sajam dočekuju s optimizmom, vjerujući kako poljoprivrednici unatoč korona krizi ipak žele vidjeti tržišne novitete – poglavito stoga što poljoprivreda i u ovim vremenima mora ispunjavati svoju misiju – proizvodnju hrane. Zbog mjera prevencije širenja COVID19 koronavirusa, ovo izdanje FarmShowa neće imati ugostiteljsku ponudu pod šatorom, ali će se zato posjetitelji moći okrijepiti na štandovima izlagača. Ulaz je besplatan, baš kao i parking, a organizatori apeliraju na posjetitelje da se pridržavaju sigurnosnih uputa i ponesu zaštitne maske.

Komentiraj

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime