CLAAS jamči stopostotnu opskrbu rezervnim dijelovima u svim područjima proizvoda. CLAAS trgovci mogu naručivati dijelove s ekspresnom dostavom preko noći od ponedjeljka do petka do 17.30 sati. Svaki ovlašteni trgovac raspolaže vrućom linijom za probleme sa strojevima tijekom žetve, a osim toga do 22 sata na raspolaganju je telefonsko dežurstvo u Spillernu. Sve pozive poslije 22 sata preuzima CLAAS parts Logistics Hamm u Njemačkoj. Preuzimanje rezervnih dijelova može se zatražiti samo na temelju narudžbe dotičnog trgovca.
U Spillernu na skladišnoj površini od 2.100 kvadratnih metara komisionira se više od 1.500 paletnih jedinica i do 23.000 stavki rezervnih dijelova koje se kontinuirano stavljaju na raspolaganje ovlaštenim i regionalnim trgovcima. Skladište rezervnih dijelova sagrađeno je po načelu montažne gradnje i komisionara originalne CLAAS rezervne dijelove. Tim skladišta CLAAS rezervnih dijelova spreman je i opremljen za nadolazeći početak žetve.
[nggallery id=20]
U petak, 01.06.2012. povodom otvorenja organizira se dan otvorenih vrata. CLAAS-ovi stručnjaci za rezervne dijelove cijeli dan nude obilaske s vodičem. Tim regionalnog centra CLAAS Austria & Adria srdačno poziva poljoprivrednike, zakupce poljoprivrednih zemljišta, partnere i zainteresirane osobe u Indusriestraße 18 , 2104 Spillern.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime